Urval av mina uppdragsgivare för min speakerröst: Nintendo, John Deere, Folktandvården, Betway, Bilfinger, PrimeVoices, Brand Audio, Solar Sverige AB m.fl.

Kunder och referenser

Flera av världens mest kända företag och varumärken har gett min speakerröst sitt förtroende. Bland annat Nintendo (dream come true), Pokémon, Teenage Mutant Ninja Turtles, Donkey Kong, Spongebob Sqaurepants, John Deere och Folktandvården, för att nämna några. Du kan höra min röst i allt möjligt, från reklamfilmer och webbfilmer till e-learning och dataspel. Ovan har du ett urval av mina uppdragsgivare.

Vad säger mina uppdragsgivare?

 

"Vi frågade ju han som gör Ash i Pokémon-filmerna först. Sen kommer du och bara tar över hela produktionen. Snyggt jobbat!"
Patrik Johansson
PR Manager / Nintendo Nordic
"Julius is a new generation of Swedish voice talent; reactive and professional with a sense of detail and concern about the client's budget needs and schedule."
Constantino de Miguel
kommunikationschef / PrimeVoices
"Med Julius har du allt du behöver: Flexibilitet och känsla. Dessutom är han skoj att jobba med."
Lokal röstbyrå
Gothenburg
"Julius is a very professional voice talent. We love to work with him for our client NickToons. He is fast, professional and flexible. Also open to feedback and always willing to improve or try something different. We would definitely recommend him."
Jolien Neperus
Production Manager / Big Orange
"We were really pleased with the high energy and enthusiastic read that you did for us, and also for the prompt response!"
Emma Sinclair
production creative / Brand Audio
"Julius har en bra röst och en förmåga att förstå vad man är ute efter i en radiospot. Dessutom trevlig och ödmjuk och snabb med leverans."
Micke Bjurström
producent / Streamline Audio

Utbildning och färdigheter

I bagaget har jag utbildning i röstteknik, retorik, språk, musik, skådespeleri och sång. Bland annat har jag gått lektioner hos logonomen och skådespelaren Anita Heikkilä (Grabben i graven bredvid, Monsters vs. Aliens) samt hos Petter ”Peppe” Carlsson (talangfull skådis, speakerröst och röstcoach).

På universitetet i Göteborg kan du plugga det mest. Jag valde att fördjupa mig i svenska språket. Hur spännande som helst!

För att lära mig mer om språk och lingvistik läste jag fördjupning i svenska språket på Göteborgs universitet med språkprofessorn Lars-Gunnar Andersson. Jag har även en examen i medie- och kommunikationsvetenskap. När jag inte gör voice-overs hjälper jag ett lokalt dataspelsföretag med marknadsföring i webb och sociala medier.


Lyssna på min röst

Spana in min studio