Mitt löfte till dig

En bra voice-over får din publik att lyssna på ditt budskap och känna, lära och göra därefter. Det är mitt jobb att hjälpa dig nå just det (och gärna överträffa dina förväntningar på kvalitet och service längs vägen). Du ska känna att du får mer än du betalar för.

100% nöjd-garanti

Jag garanterar att jag läser in ditt manus korrekt. Vi tar om tills du är nöjd gratis så länge projektet inte ändras radikalt. Omtagningar vid felläsning, feluttal eller liknande ingår i priset.

Min garanti förutsätter att jag får tydliga regianvisningar. Spana in mina tips för en riktigt bra voice-over för att undvika vanliga misstag!

Sekretess

Allt du delar med dig av (manus, videor, information, etc) betraktas som sekretessbelagt. Vill du upprätta ett sekretessavtal fixar vi det.

Gratis röstprov

För att du ska få en bra bild av hur jag låter läser jag gärna in ett gratis röstprov. Om du använder röstprovet i ditt projekt räknas det som beställning.

Regissera online

Du kan följa och regissera inspelningen via Skype i realtid som om du vore i studion.

Övriga affärsvillkor

Alla offerter inom Sverige ges i svenska kronor (SEK) med 25% tillkommande moms på fakturabeloppet. Offerten avser själva inläsningen. Allt annat arbete räknar jag som tilläggstjänster. Detta gäller uppklippning och namngivning av ljudfiler, korrekturläsning, tajming till video, faktakoll samt mastring. Kontakta mig för en offert giltig i 30 dagar.

Filformat och leverans

  • Ladda ner den färdiga inspelningen från min Dropbox.
  • Standard filformat är WAV MONO 24 bitar 48 kHz (eller vad du vill ha).
  • Ljudfilen levereras renklippt från misstag och munljud i en sammanhängande fil.

De flesta jag jobbar med vill ha sina ljudfiler i industristandarden för röstinspelningar: WAV-format med samplingsfrekvens 48 kHz och bitdjup 24. Då får du små ljudfiler som inte kompromissar med ljudkvalitet. Men har du specifika behov kan du självklart välja fritt i djungeln av ljudformat.

Nyinspelning av redan inspelad text

Jag garanterar att jag läser in texten 100% rätt. Vi tar om tills du är nöjd utan kostnad. Om din text måste spelas in igen på grund av en stor manusändring (eftertillägg eller liknande) så räknas inspelningen som ett nytt uppdrag till reducerat pris.

Mängdrabatt

Om du behöver flera snarlika versioner av samma text inspelade vid samma tillfälle erbjuder jag mängdrabatt. Hör av dig så återkommer jag med mer detaljer.

Nyttjanderätt

Som standard erbjuder jag en generös nyttjanderätt på 12 månader i avtalat media om vi inte kommit överens om något annat. Tolvmånadersperioden räknas från första användningsdatum. Mot extra ersättning kan jag förlänga och utöka nyttjanderätten. Om du vill köpa loss rättigheterna till inspelningen för nyttjanderätt i all media för evigt tillkommer en extraavgift (detta kallas ofta ”total buyout”).

Godkännande

En beställning anses vara godkänd för fakturering när den publicerats, godkänts av kund eller om respons uteblivet inom fem arbetsdagar efter leverans.

Efter publicering

Jag har rätt att använda publicerad inspelning som arbetsprov/referens om inget annat avtalats.

Vid tvist mellan partnerna

I första hand försöker vi reda ut ett eventuellt problem enligt allmän branschpraxis. Allvarliga tvister ska slutligt avgöras enligt svensk lag vid allmän domstol.